foto dossaard 600x600

  • Ieder gebit
  • Iedere patiënt
is uniek

In de praktijk staat aandacht voor de patiënt voorop. Ieder gebit is uniek en niet iedere patiënt is hetzelfde. Hierbij hoort naar onze mening dan ook een patiëntgerichte aanpak, waarbij uw verhaal en wensen gehoord zullen worden.

Wij zijn voor een patiëntgerichte aanpak

Wij richten ons in het bijzonder op preventie

Wij maken gebruik van de meeste moderne technieken

Wij luisteren naar uw verhaal en wensen

Wij behandelen altijd in overleg met de patiënt

Wij volgen de ontwikkelingen op de voet

De praktijk

De praktijk heeft haar deuren geopend in september 2011 en is gevestigd op de Drossaard in Uden. U kunt de praktijk herkennen als het witte pand op de hoek aan de grote parkeerplaats van winkelcentrum Drossaard. U kunt gratis voor de deur parkeren.

Behandelvisie

In de praktijk staat aandacht voor de patiënt voorop. Ieder gebit is uniek en niet iedere patiënt is hetzelfde. Hierbij hoort naar onze mening dan ook een patiëntgerichte aanpak, waarbij uw verhaal en wensen gehoord zullen worden.

Rolstoelvriendelijk

In de praktijk vindt u een wachtkamer, voorzien van tijdschriften en een speelhoek voor de kinderen. Op de begane grond zijn er drie behandelkamers en op de eerste verdieping is een vierde behandelkamer aanwezig.
De praktijk is drempelvrij, waardoor deze ook voor rolstoelen en rollators goed toegankelijk is

patiëntgerichte en kwaliteit

We streven naar een gezond en functioneel gebit, waarbij we ons in het bijzonder op preventie richten. Indien nodig zal behandeling plaatsvinden. De behandelingen komen altijd in overleg met de patiënt tot stand, en er wordt rekening gehouden met uw concrete wensen, persoonlijke, en financiële voorkeuren.
Naast de patiëntgerichte behandeling staat kwaliteit bij ons hoog in het vaandel. Veel van de moderne technieken worden door ons toegepast. Door nascholing en het volgen van cursussen worden de ontwikkelingen op de voet gevolgd en waar wenselijk doorgevoerd in de praktijk.

implantaten

Heeft u interesse in implantaten, maar kan uw eigen tandarts deze niet bij u plaatsen? Dan kunt u een verwijzing vragen, zodat tandarts-implantoloog Hogen Esch deze procedure bij u uitvoert.
In onze praktijk kan het implantaat geplaatst worden en ook de voorziening op de implantaten, zoals kroon, brug of prothese, kan door onze praktijk verzorgd worden. Ook is het mogelijk dat de kroon, brug of prothese(klikgebit) door uw eigen tandarts op de implantaten wordt gemaakt.

Samenwerking tandtechnisch laboratorium

Tandartspraktijk Drossaard werkt samen met tandtechnisch laboratorium Ed Stouten Tandtechniek uit Uden.
Dit laboratorium is gespecialiseerd in het vervaardigen van kroon- en brugwerk en protheses, al dan niet op implantaten. Mogelijk wordt u door de praktijk doorverwezen naar het laboratorium voor het bepalen van de kleur van uw kroon- of brugwerk.

verwijzing

De meeste handelingen uit de algemene tandheelkunde worden door ons zelf  uitgevoerd. Wanneer specialistische hulp vereist is, zoals bij  het verwijderen van moeilijk liggende verstandskiezen, wordt zorgvuldig doorverwezen naar een specialistische zorgverlener, bijvoorbeeld een kaakchirurg.

Ed Stouten Tandtechniek

Op het laboratorium wordt beslist of het nodig is met u een extra afspraak te maken voor het inkleuren van het werkstuk (dit gebeurt meestal bij de voortanden). Deze afspraak zal circa twee uur in beslag nemen. Onze twee klinisch prothesetechnici  zijn ook allebei werkzaam op het laboratorium.
Omdat het laboratorium binnen vijf minuten rijafstand van de praktijk ligt, is het mogelijk een goede en snelle service te bieden.

Spoedbehandeling?

In geval van spoed kunt u bellen met het telefoonnummer van de praktijk 0413-265060