Tandartsassistente

Gemma Lubach

Gemma Lubach / Mondhygiëniste

Gemma is sinds september 2011 werkzaam in onze praktijk, maar de meeste van haar patiënten kennen haar al langer. Ze is in 1988 afgestudeerd aan de Radboud universiteit te Nijmegen. Haar werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het uitgebreid reinigen van het gebit ten behoeve van de gezondheid van het tandvlees. Ook steekt zij veel energie in preventie, waarbij ze voornamelijk instructies geeft over hoe het gebit goed schoon te houden is door de patiënt zelf.  Gemma volgt regelmatig cursussen en houdt zo haar kennis up-to-date.
Linda van Oers – van der Hoeven

Linda van Oers - van der Hoeven / Mondhygiëniste

Linda is sinds januari 2017 werkzaam in onze praktijk. Haar studie heeft ze in 2000 met succes afgerond aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Ze heeft voorkeur voor het werken in een teamverband met korte lijnen, omdat het meerwaarde geeft voor een goed behandelplan voor de patiënt. Ze heeft zich meer toegelegd op het behandelen van angstige patiënten en heeft ook extra modules gevolgd om beginnende gaatjes te mogen behandelen.
Gemke Gisbers – van der Aa

Gemke Gisbers - van der Aa / Tandartsassistente

Suzan van den Hooven – van Lieshout

Suzan van den Hooven - van Lieshout / Tandartsassistente

Jeannie Hopstaken

Jeannie Hopstaken / Tandartsassistente

Ingeborg van der Linden

Ingeborg van der Linden / Tandartsassistente

Bonnie Prudon

Bonnie Prudon / Preventie-assistente

Josephien Dingemanse

Josephien Dingemanse / Preventie-assistente

Myrthe van Koersveld

Myrthe van Koersveld / Klinisch prothese technicus

Myrthe is sinds mei 2019 werkzaam in onze praktijk. Zij is gestart als tandartsassistente en daarna als tandtechnicus, en heeft zich gespecialiseerd als klinisch prothesetechnicus. Hierdoor mag zij in opdracht van de tandarts zelf protheses aanmeten bij de patiënt.  Zij besteedt tijdens het vervaardigen van uw prothese veel aandacht aan uw persoonlijke wensen. Myrthe is tevens werkzaam bij Ed Stouten Tandtechniek en is daardoor betrokken bij het hele proces van het vervaardigen van uw prothese.
Ilse Scharenborg

Ilse Scharenborg / Klinisch prothesetechnicus

Ilse is sinds september 2011 werkzaam in onze praktijk. Zij is gestart als tandtechnicus, en heeft zich gespecialiseerd als klinisch prothesetechnicus. Hierdoor mag zij in opdracht van de tandarts zelf protheses aanmeten bij de patiënt.  Zij besteedt tijdens het vervaardigen van uw prothese veel aandacht aan uw persoonlijke wensen. Ilse is tevens werkzaam bij Ed Stouten Tandtechniek en is daardoor betrokken bij het hele proces van het vervaardigen van uw prothese.
Famke van de Veerdonk

Famke van de Veerdonk / Klinisch prothesetechnicus

Famke is sinds september 2011 werkzaam in onze praktijk. Zij is gestart als tandtechnicus, en heeft zich gespecialiseerd als klinisch prothesetechnicus. Hierdoor mag zij in opdracht van de tandarts zelf protheses aanmeten bij de patiënt.  Zij besteedt tijdens het vervaardigen van uw prothese veel aandacht aan uw persoonlijke wensen. Famke is tevens werkzaam bij Ed Stouten Tandtechniek en is daardoor betrokken bij het hele proces van het vervaardigen van uw prothese.