Tandartsassistente

Steffi Donkers

Steffi Donkers / Tandartsassistente

Gemma Lubach

Gemma Lubach / Mondhygiëniste

Gemma is sinds september 2011 werkzaam in onze praktijk, maar de meeste van haar patiënten kennen haar al langer. Ze is in 1988 afgestudeerd aan de Radboud universiteit te Nijmegen. Haar werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het uitgebreid reinigen van het gebit ten behoeve van de gezondheid van het tandvlees. Ook steekt zij veel energie in preventie, waarbij ze voornamelijk instructies geeft over hoe het gebit goed schoon te houden is door de patiënt zelf.  Gemma volgt regelmatig cursussen en houdt zo haar kennis up-to-date.
Gemke Gisbers – van der Aa

Gemke Gisbers - van der Aa / Tandartsassistente

Suzan van den Hooven – van Lieshout

Suzan van den Hooven - van Lieshout / Tandartsassistente

Jeannie Hopstaken

Jeannie Hopstaken / Tandartsassistente

Ingeborg van der Linden

Ingeborg van der Linden / Tandartsassistente

Myrthe van Koersveld

Myrthe van Koersveld / Tandprothetist

Myrthe is sinds mei 2019 werkzaam in onze praktijk. Zij is gestart als tandartsassistente en daarna als tandtechnicus, en heeft zich gespecialiseerd als tandprothetist. Hierdoor mag zij in opdracht van de tandarts zelf protheses aanmeten bij de patiënt en ook controle van de prothese uitvoeren.  Zij besteedt tijdens het vervaardigen van uw prothese veel aandacht aan uw persoonlijke wensen. Myrthe is tevens werkzaam bij Ed Stouten Tandtechniek en is daardoor betrokken bij het hele proces van het vervaardigen van uw prothese.
Ilse Scharenborg

Ilse Scharenborg / Klinisch prothesetechnicus

Ilse is sinds september 2011 werkzaam in onze praktijk. Zij is gestart als tandtechnicus, en heeft zich gespecialiseerd als klinisch prothesetechnicus. Hierdoor mag zij in opdracht van de tandarts zelf protheses aanmeten bij de patiënt.  Zij besteedt tijdens het vervaardigen van uw prothese veel aandacht aan uw persoonlijke wensen. Ilse is tevens werkzaam bij Ed Stouten Tandtechniek en is daardoor betrokken bij het hele proces van het vervaardigen van uw prothese.